bigger.faster.stronger

PRIVATE GYM

 • Single 1 op 1 private training
 • Double 2 op 1  private training
 • Triple 3 op 1 private training
 • 4-10 Small group training
 • Op afspraak, focus op Kickbox / Muay Thai op persoonlijk gekozen tijdstippen en met ervaren coaches !
 • Tips, advies en eventueel begeleiding in wat en hoe je kan eten voor een gezonde levensstijl
 • Online te boeken / betalen

Personal Training

 

Fit worden zou geen straf moeten zijn.

 

Het is een geweldige en krachtige levensstijl die iedereen kan bereiken. Wij geloven in de focus op het resultaat van het trainen. En hoewel je af en toe misschien spierpijn zult hebben, zal de hoeveelheid plezier en energie die je ervaart zwaarder wegen dan het ongemak.

 

  Wij weten precies hoe jij je doel bereikt en helpen je daar bij. Een personal trainer is iemand die mensen persoonlijk begeleidt op het gebied van training, voeding, rust en mindset. Hij/zij zal je leren wat een goede manier is om te trainen, welke voeding je zou moeten eten in combinatie van de juiste hoeveelheid rust.

 

Er is geen kant-en-klaar model om gezond te zijn. Of je nu van nul begint of een ervaren atleet bent, er is altijd wel iets interessants om te leren. Daarom is personal training een goede manier om erachter te komen wat voor jou werkt.

 

Je werkt een uur lang hard aan jezelf zodat je elke keer een stapje dichterbij je doel bent. Dit doe je samen met jouw personal trainer.  Let op : hoe goed jouw personal trainer je ook begeleidt, uiteindelijk moet jij het zelf doen.

 

Het vergt wat doorzettingsvermogen, (mentale) kracht en concentratie, maar de voldoening die je achteraf voelt is onbetaalbaar. 

 

FACE-TO-FACE PERSONAL TRAINING

Een Personal Trainer is van cruciaal belang is om ervoor te zorgen dat u zich committeert en zich houdt aan uw fitnessdoelen. Als je een afspraak hebt gemaakt om je trainer te ontmoeten voor een workout, dan heb je veel meer kans om toch te gaan dan als je jezelf alleen maar vertelt dat je naar de gym moet.

Het werken met een Personal Trainer heeft legio voordelen:

 

Een van de belangrijkste redenen dat trainen met een Personal Trainer voordeel oplevert is dat een Personal Trainer opgeleid is in het aanleren van anderen hoe te trainen en te bewegen. Als je niet weet welke oefeningen het meest effectief zijn voor de sportieve doelen die je hebt, is het onwaarschijnlijk dat je die doelen zult bereiken.

Een simpel voorbeeld : Als uw doel bijvoorbeeld is om kracht op te bouwen, maar u besteedt al uw tijd aan cardio-oefeningen, dan zal u uw doel niet bereiken!

 

Uitleg en correctie bij het uitvoeren van oefeningen is essentieel om het risico op letsels te verminderen. Veel mensen raken elk jaar ernstig gewond door het uitvoeren van oefeningen waarvoor ze geen uitleg of training hebben gekregen. Een Personal Trainer zal het risiconiveau aanzienlijk verlagen en de effectiviteit van uw routine sterk verhogen.

 

Een Persoonlijke Trainer naast u hebben om de juiste houding en techniek te demonstreren is van onschatbare waarde.

 

Een Personal Trainer zorgt ervoor dat cliënten de oefeningen correct en efficiënt uitvoeren, om het resultaat te maximaliseren. Als uw vorm tijdens het trainen niet correct is, dan loopt u een verhoogd risico op letsel en het niet bereiken van uw doelen. Iedereen is anders, en dat betekent dat ieders vaardigheden en eisen op het gebied van beweging verschillend zijn.

 

Een Personal Trainer helpt je niet alleen om realistische doelen voor jezelf te stellen die je kunt bereiken – als je de inspanning doet, natuurlijk – maar houdt je ook op koers om die doelen effectief te bereiken.

 

Een Personal Trainer is van cruciaal belang is om ervoor te zorgen dat u zich committeert en zich houdt aan uw fitnessdoelen. Als je een afspraak hebt gemaakt om je trainer te ontmoeten voor een workout, dan heb je veel meer kans om toch te gaan dan als je jezelf alleen maar vertelt dat je naar de gym moet.

 

Een Personal Trainer kan uw trainingsplan afstemmen op uw fysieke capaciteiten alsook aan welke oefeningen u plezier beleeft, en u aanmoedigen om de oefeningen te doen die het beste zijn om uw doelen te bereiken.

Muay Thai

 

Thaiboksen (Thai: Muay Thai) is een oude gevechtssport die al eeuwen in Thailand wordt beoefend.

Het Thaiboksen is in Thailand zeer populair. Het huidige Muay Thai is indirect afkomstig uit de gewapende vechtkunst Krabi Krabong. Wanneer een Krabi Krabong vechter zijn wapens niet meer had, kon hij zijn 8 lichaamsdelen als dodelijke wapens gebruiken, deze tak wordt Muay-Boran genoemd.

Veel Muay-Boran technieken zijn niet meer toegestaan tijdens wedstrijden omdat deze gewoonweg teveel schade veroorzaken.
In het Thaiboksen zijn vuisten, ellebogen, kniestoten en beentechnieken toegelaten.

Muay Thai (je spreekt uit: Moei Thei. Muay betekent gevecht of vechter. Vertaling: Thais gevecht) is ontstaan uit eeuwenoude oorlogskunsten van de Thaise soldaten en behoort nog steeds tot de sportcultuur van Thailand. Het Muay Thai boksen bestaat uit een gevecht waarin alle lichaamsdelen gebruikt kunnen worden. Voor de armen zijn dat de vuisten en ellebogen. Voor de benen worden de voeten, het scheenbeen en de knieën als “wapen” gebruikt.

WAT JE LEERT ALS JE MUAY THAI BEOEFENT

 • Bokstechnieken– direct, hoeken, opstoten, enz.
 • Traptechnieken– low-kicks, high-kicks, roundhouse kicks, enz.
 • Knietechnieken
 • Elleboogtechnieken
 • Clinchen – lijf aan lijfgevecht waarbij knieën gegeven worden en judoworpen worden aangeleerd.
 • Sparren– gecontroleerd rondes vechten met een tegenstander

Kickboksen

 

Het verschil met Muay Thai is dat bij kickboksen er geen knieën en ellebogen gebruikt mogen worden en bij Muay Thai boksen wel.

Ook is de puntentelling bij wedstrijden anders bij de verschillende sporten en is het bij kickboksen verplicht een zeker aantal trappen te geven per ronde in de wedstrijd.

Tegenwoordig wordt het traditionele kickboksen nog maar weinig beoefend en heeft het plaats gemaakt voor het Muay Thai.

Als mensen het vandaag de dag over kickboksen hebben, bedoelen ze dus veelal Muay Thai.

Volgens wetenschappelijk onderzoek (SKMO) is kickboksen voor motoriek, zelfvertrouwen, de ontwikkeling van coördinatievermogen, de opbouw van conditie en de oog/hand coördinatie een hele geschikte sport. Mits het door een kundig leraar aangeboden wordt uiteraard …

Boksen (Engels Boksen)

Boksen, ook wel Engels boksen genaamd, is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan.

Een vechtsport waarin twee deelnemers van hetzelfde gewicht tegen elkaar vechten door het gebruiken van hun vuisten. Een bokswedstrijd staat onder toezicht van een scheidsrechter en dit gedurende een aantal rondes. Elke ronde duurt tussen de 1 en de 3 minuten.